Met ons aanbod bereik jij je doelen

Dunn & Co. heeft verschillende services waarmee we aan jouw bouwbehoeften tegemoetkomen: vanaf de gezamenlijke bijeenkomsten tot aan de openingsceremonie. Wij vinden dat het uitgangspunt bij elk project moet zijn dat we zelf in het gebouw gaan wonen.

Hoewel we een voortrekker zijn op het gebied van op ontwerpen gebaseerde projecten, zijn we erg bekend met allerlei soorten bouwservices. Bekijk ons aanbod hieronder en laat ons je helpen met je doelen.

Beschrijving afbeelding

Advies

Onze gecombineerde ervaring en kennis van de bouwwereld hebben allerlei voordelen tijdens de offerte-, voorbereidings-, ontwerp- en bouwfase van een project.

Veiligheidsinspecties

De robuuste veiligheidsinspecties van Dunn & Co bestaan uit hulpbronnen, trainingen en naleving voor alle aspecten van een bouwlocatie om zo veiligheid te garanderen en incidenten te vermijden. Bij ons ben je in veilige handen.

Voorafgaand aan de bouw

We houden actief een oog op de budgetplanning, geven op tijd input en alternatieve methoden, en controleren de beschikbaarheid van materialen en prijzen. 

Verbouwingen

Een andere belangrijke manier om je huis te verbeteren, is door een bestaande ruimte te renoveren. We verbouwen kamers, voegen verlichting toe en verbeteren de flow met nieuwe design- en bouwalternatieven.